LF 20240831 Titel 1200X1200

Lesbisk fredag

LESBISK normkritik, beats og ballader 

Lesbisk Fredag er en pop-up queerfest, et safe space for alle uanset farver og former, kroppe og køn. Her hersker kærligheden til forskelligheder, her kysses og krammes – og vi spørger om lov først. Her løfter vi hinanden og forelsker os i det trygge rums glemsel af samfundets normer. Alle er velkommen i denne kærlighedsklub!   

LESBISK FREDAG SENSOMMER-EDITION: To vilde acts, top dj & værtskab i mesterklassen  

Kom og oplev Tyrannosaurus Regs - en kropskamæleon, der i både skrift, tale, undervisning og performance arbejder normkritisk med at nedbryde strukturel undertrykkelse og stigmatisering af minoriserede kroppe med særligt fokus på tykfobi. De er en usædvanligt farverig og sprudlende burlesqueperformer, der både trækker i smilebåndet og hjertestrengene hos ethvert publikum.   
   
Jaya synger og rapper om at være i tvivl, at opleve kriser og kan i den grad omsætte sine følelser til hjerteskærende sangvers og stramme rap flows. Med R’n’B som en gennemtrængende tone har Jaya også eksperimenteret med forskellige facetter af pop, hiphop og ballader, hvilket viser hendes kæmpe musikalske spændvidde.   
   
Aftenens dj er Anira Orlando. Hun er en BIPOC queer transkvinde med rødder i Sabaah & Future Female Sounds. Hun spiller hip hop, house, brasiliansk funk, Old School Throwback & Amapiano. Anira er vidunderligt sassy, outgoing og elsker at vibe med sit publikum. 

     

Aftenens vært er Carla Zafirakos aka Lesbisk Lærling 

Producent REPUBLIQUE x Lesbisk fredag
Medvirkende Tyrannosaurus Regs, Anira Orlando, Jaya & Carla Zafirakos aka Lesbisk Lærling
Arrangør Tina Engberg aka Trykkertarzan

I samarbejde med

Lesbiskfredag 1080X1080