Lesbiskfredag 10Feb 1920X1080

Lesbisk fredag

Lesbisk Love er tilbage

Lesbisk Fredag er en pop-up queerfest, et safe space for alle mennesker i alle farver og former, kroppe og køn. Her hersker kærligheden til forskelligheder, her krammer vi og kysser, og her spørger vi om lov først. 

Vi lyser og belyser, vi løfter hinanden og forelsker os i det trygge rums glemsel af samfundets normer. Alle er velkommen i denne kærlighedsklub!  


Aftnenen byder på 3 fantastiske acts: 

Grænseløs er poet, aktivist, rap artist og ikke mindst den fødte performer. Den grænseløse lyd kan beskrives således: Forestil dig hvis Tupac, NF, Macklemore og et levn fra fremtiden fik et barn, som blev ignoreret, spyttet på og derefter givet en mikrofon. 

Alberte har altid sunget og spillet klaver. Musikken er præget af det følelsesladede tekstunivers, med nogle til tider mere pop’ede og groovy melodier. Det er de store sange og produktioner som Alberte oftest laver, men i aften er der kun Alberte og en pianist på scenen. 

DJ Aida Mai er opvokset på Amager med rødder fra Gambia og Tanzania. Hendes musik er en sprød blanding af r&b, afropop, hiphop og klassiske hits og altid med fokus på kvinder og sensualitet. 

Producent REPUBLIQUE x Lesbisk fredag
Medvirkende Grænseløs, Alberte & DJ Aida Mai

I samarbejde med

Lesbiskfredag 1080X1080