Arxld 1920X1080

Musik x litteratur med

Anna Roemer X Liv Duvå 

På REVOLVER tror vi indædt på musikken og litteraturens evne til at transformere os en smule mere henimod at blive til de mennesker, vi kan og altid har drømt om at være  

Derfor sætter vi en række unikke aftner sammen, hvor vi inviterer musikere og forfattere sammen ind i et rum, sammen med jer publikummer – one night only, hvor nærværet og fællesskabet løfter i flok. Første aften bliver et møde mellem Anna Roemer & Liv Duvå.  

 

Anna Roemer har en unik tilgang til sit instrument og sprænger rammerne for, hvad vi tror, en sologuitarist kan. Med hendes andet soloalbum ’Blåregn’ fra 2024, der musikalsk tager afsæt i hendes fars død, leverer hun en mesterlig kærlighedserklæring til det menneske, der viste hende musikken. Det er smukt, det er vemodigt, det er helt åndssvagt vidunderligt og er man først hooked, kører det på repeat, hvor end man går og står.   

Faktisk har vi et noget nær missionerende forhold til den plade, og efter at have haft Anna Roemer på scenen i Er det nok nu? i efteråret 2023 er det os en stor glæde, at hun nu kommer tilbage med ’Blåregn’.    

 

Anna Roemers fokus er på at skabe lydbilleder og soniske universer, der på én gang er nærværende og drømmende, blide og insisterende. Tænk moderne, sfærisk jazz, der møder ambient. Nej, sproget rækker faktisk ikke. Bare hør det.  

Anna Roemer debuterede i 2022 med albummet ’Azure’, hun har spillet med en lang række kunstnere, heriblandt Hannah Schneider, Jacob Bellens og Guldimund. Sammen med saxofonist Cecilie Strange har hun bandet K A L E II D O. 

 

Liv Duvå debuterede i 2017 med romanen ‘Vi er vel helte’, for hvilken hun modtog Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris. Hendes anden roman ‘Rosenreglen’ blev nomineret til Politikens Litteraturpris, og hun har senest udgivet langdigtet ‘Jeg vil have en statsminister’ og romanen ‘Mødrenes hus’. 

 

Liv Duvås fjerde roman hedderNed fra himlen’ og udkommer d. 16. august. Det er en samfundsengageret og stærkt fængende roman. Det er et indlevet portræt af Vestegnen. Det er om en flosset og udsat familie. Det er tre kvinders kamp med moderskab, omsorg og misbrug. Det er en fortælling om giftige traumer og giftige bygninger. Om alt det, vi arver fra vores forældre, og om de fortællinger, vi bærer med os. 

 

Med andre ord, der er lagt op til en aften i både rusens og rørelsens navn på REVOLVER.  

Medvirkende Anna Roemer & Liv Duvå