Bar Thinline

få stillet din sult på bottega estadio & besøg BAREN PÅ REPUBLIQUE / REVOLVER 

Mad før forestillingen? Eller måske en kop kaffe eller en tår at drikke, inden du bevæger dig ind i salen? Bare rolig, vi står klar med en anbefaling til det helt rette spisested med en lækker teatermenu og har friske forsyninger i baren. VELBEKOMME.

Vi kender det allesammen. Du skal i teatret med din gode ven, du ikke har set længe. I skal mødes før forestillingen for at snakke og hygge jer – måske over en bid mad? Men, hvor skal I tage hen? Bare rolig, vi har gjort det nemt for jer!

Vi har indgået en aftale med Bottega Estadio, der ligger en spytklat fra REPUBLIQUE / REVOLVER, når du har billet til dagens forestilling.

Menuen fastlægges på dagen, og Bottega Estadio kan derfor ikke informere om den på forhånd, den vil dog afspejle sig i deres a la carte kort.

 

Teatermenu, der består af:

Forret

Hovedret

1 glas vin

vand u. brus ad libitum

pris på 325,- pr person

Der kan bookes 17.00/17.15/17.30

 

Forudbestil og betal teatermenuen hos Bottega Estadio HER.

 

Adresse Bottega Estadio: 

Gunnar Nu Hansens Pl. 9, 2100 København

Det skal være lækkert, når man går i barene på REPUBLIQUE og REVOLVER – men vi har også stor opmærksomhed på det aftryk, vi sætter på verden. Derfor har vi fokus på kvalitet, bæredygtighed og lokal forankring, når vi udvælger vores barsortiment. Det betyder, at du hos os kan smage en række spændende produkter.

Vores hyggelige barer åbner altid en time før forestillingen, hvor vores venlige personale står klar til at skænke et glas økologisk vin fra den populære vinimportør Vinhanen, en økologisk fadøl fra Carlsberg, økologisk gin, rom og vodka fra danske Local Spirits Distillery, lakridser og vingummier fra Kolsvart i Sverige, der har fokus på at passe på fiskebestanden i elvene, chips fra Lokale Rødder og meget andet godt. 

Flere af vores leverandører har desuden fokus på zero-waste emballage, hvor vi returnerer og de genopfylder beholderne.

Du må gerne tage lækkerierne med ind i salen.

Barerne holder også åbent i forestillingens eventuelle pause. Du kan tjekke, om forestillingen har en pause, ved at klikke her og vælge den forestilling, du skal se.

 

Tilmeld dig Republique/Revolvers nyhedsbrev og vink farvel til din FOMO.

Du får:

  • Sidste nyt fra teatret som en af de allerførste.
  • Rabat og særlige tilbud på udvalgte forestillinger og events.
  • Presale til udvalgte forestillinger.