Skoler Thinline

Skoler

Vi glæder os over at få besøg af skoleklasser og gymnasieelever. Derfor har vi samlet vigtig viden og inspiration til undervisere her, så I både kan komme billigere i teatret og få tips til at bruge oplevelsen i undervisningen.

Det er vigtigt og glædeligt, at unge mennesker får oplevet den helt særlige stemning, man finder på et teater. For scenekunsten formidler historier, følelser og fortællinger på en helt anden måde end for eksempel biografen gør. Det er med til at udvikle de unges empati, kreativitet og fordybelsesevne, foruden at behandle vigtige emner, I kan arbejde videre med i undervisningen.

Her på siden har vi samlet vigtig information til dig som underviser om alt fra billetbestilling, undervisningsmateriale og hvordan du kan bruge teatret i undervisningen. Vi håber, du finder, hvad du har brug for – hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

SKOLE22 1 1400X648
SKOLE3 1 1400X933

Forestillinger

“På REPUBLIQUE / REVOLVER ser vi en stor værdi i at gøre unge fortrolige med scenekunstens verden. og med vores store bredde favner vi mange alders- og faggrupper i både udskolingen og gymnasiet.”

— Rikke Hedeager, teaterchef.

Billetter til skoler

Billetpris

Grupper på mindst 6 personer under 25 år kan få billetter fra 75 kr. pr billet til de fleste af forestillingerne på alle vores scener. Der vil være et begrænset antal pladser. Medfølgende lærere tilbydes samme billetpris som elever. Alle bestillinger tillægges et ekspeditions- og fakturagebyr.

Billetbestilling

Billetbestilling foregår ved at kontakte BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN. Du kan få personlig betjening ved at ringe til Brug teatret i undervisningen på +45 2550 8299.

Guide til det gode teaterbesøg

Læs vores lille guide til det gode teaterbesøg og del den med dine elever, så de ved, hvordan de bidrager til en god tur i teatret.

Teatret stiller lidt andre krav til sit publikum end biografen gør. Mange af vores unge gæster har aldrig været på et teater før og ved simpelthen ikke, hvad der forventes af dem. For at skabe den bedst mulige oplevelse for os alle sammen har vi derfor lavet en lille teaterguide til dig og dine elever.

Hvis du eller dine elever har spørgsmål før, under eller efter forestillingen, skal I bare tage fat i teatrets personale – de er der for det samme.

Vi glæder os til at byde dig og dine elever velkommen på REPUBLIQUE/REVOLVER.

  • Kom i god tid – forestillingen starter præcis, og det forstyrrer både skuespillerne og de andre gæster, hvis vi skal lukke folk ind efter start.
  • Mobilen skal være slukket under forestillingen. Det er ikke særligt høfligt at tjekke sin mobil under forestillingen – det virker distraherende på andre gæster og på skuespillerne, som sagtens både kan se lyset fra eventuelt telefoner i salen og høre snak og hvisken.
  • Man må ikke tage billeder af eller filme det, der foregår på scenen. Hvis man gerne vil have billeder fra en forestilling, ligger der billeder til download på vores hjemmeside.
  • Har eleverne fx sodavand med hjemmefra, må de gerne drikke det ude i foyeren. Inde i salen må der kun drikkes flaskevand.
  • Vis hensyn – teatret er for alle og bliver brugt af alle. Derfor sidder man ikke med fødderne oppe på stolene, spiser mad inde i salen eller smider sit affald på gulvet. Og man respekterer selvfølgelig eventuelle anvisninger fra personalet.

Brug teatret i undervisningen

Sæsonpræsentation

Sammen med de øvrige teatre i Det Københavnske Teatersamarbejde har vi skabt portalen Brug Teatret i Undervisningen, så flere børn og unge kan få glæde af scenekunsten.

Igennem Brug Teatret i Undervisningen har du som underviser mulighed for at komme til sæsonpræsentation – et fagligt fyraftensarrangement, der giver dig inspiration til, hvordan teatret kan udfoldes i undervisningen. Her får du og så en præsentation af den kommende teatersæson og de forskellige muligheder, vi tilbyder undervisere.

Undervisningsmateriale og kurser

På flere af vores forestillinger tilbyder vi undervisningsmateriale, I kan arbejde med, før eller efter I ser forestillingen. Tilgængeligt materiale kan downloades her på siden.

Ønsker du yderlige værktøjer til at bruge teatret i din undervisning, tilbyder BTU flere lærerkurser henover sæsonen, der enten kan tages enkeltvis eller som en kursusrække.

Læs mere hos Brug Teatret i Undervisningen HER.

tilmeld dig vores skolenyhedsbrev

 

★ Du får inspiration til, hvordan forestillingerne kan indgå i din undervisning.

★ Du får direkte besked om undervisningsmateriale og vores populære forestillinger i skoletiden.

★ Du får direkte besked om lærerkurser og andre særarrangementer for undervisere.

 

Nyhedsbrevet til skoler er målrettet dig, som underviser, og du vil løbende modtage tips og inspiration til, hvordan du kan inddrage teatrenes mange forskellige forestillinger i din undervisning. Her vil vi udpege de tematikker og fag, som den enkelte forestilling egner sig til, så teaterbesøget nemt kan integreres i din plan for dine elever. Du vil desuden få direkte besked, når de enkelte forestillingers gratis undervisningsmateriale er klar på vores hjemmeside til download.

FAQ – SKOLEBESØG